Auto online kopen of verkopen zonder problemen

Een auto verkopen particulier online kan lastig zijn en voor problemen zorgen. Veel vragen en afdingen door potentiële kopers en geen enkele garantie dat de koop niet op het laatste moment wordt afgezegd. Wanneer je je auto online verkoopt via Bynco nemen zij een groot deel van het werk van je over. Als eerste voer je het kenteken van de auto in op de site en ontvang je vervolgens gratis een betrouwbare waardebepaling. Als je akkoord gaat met een inspectie wordt deze bij je thuis uitgevoerd door een onafhankelijke expert. Deze inspectie kost je 150 euro maar die verdien je bij de verkoop zeker terug. Auto’s met een betrouwbaar inspectierapport zijn een stuk populairder bij potentiële kopers. Vervolgens wordt de verkoopprijs bepaald op basis van de foto’s, het inspectierapport en de vraag op de automarkt. Wanneer je hiermee akkoord bent is jouw werk bij deze gedaan.

 Alleen serieuze kopers

Bynco plaatst een professionele advertentie inclusief foto’s en potentiële kopers kunnen bij Bynco terecht met al hun vragen. Pas wanneer er een serieus geïnteresseerde koper is die bereid is de vraagprijs te betalen brengt Bynco deze koper met jou in contact. Vervolgens kun je dan zelf je auto verkopen particulier en de administratie afhandelen met de koper via één van de kentekenloketten.

Bynco doet meer

Bynco doet nog meer dan alleen auto verkopen particulier. Zo verkopen zij ook auto’s en kun je zelfs terecht om een auto te leasen. Heb je een auto gevonden op de site van Bynco dan kun je je eigen auto gewoon inruilen bij Bynco. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit want het omruilen van de auto’s gebeurt gewoon bij je thuis. Alle auto’s die Bynco verkoopt zijn volledig geïnspecteerd en koop je met minimaal een half jaar APK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *