De allerleukste vacatures van Zuid-Holland op een rijtje

Ben je toe aan een nieuwe job of een nieuwe werkgever? Ben je het zat om thuis te zitten en toe aan een nieuwe uitdaging? Tijd om te solliciteren dus. Maar voor het zover is moet je natuurlijk achterhalen wat je wél wilt doen. En dit is niet altijd zo makkelijk als dat het lijkt. Je moet een goed gevoel krijgen bij de vacature die je ziet en je moet natuurlijk ook voor je zelf duidelijk hebben wat voor functie je zoekt. Daarnaast wil je natuurlijk ook goed verdienen. Tenzij dit voor jou geen vereiste is om te solliciteren. Wat zijn nu de allerleukste vacatures van Zuid Holland?

Logistieke vacatures

Vacatures binnen de logistiek zijn veelgevraagd. Denk dan aan vacatures als vrachtwagenchauffeur. Daar waar de logistiek nooit stilstaat daar is behoefte aan serieus personeel. Veelvuldig worden er buitenlandse chauffeurs aangetrokken terwijl daar veel problemen mee zijn. Denk alleen al aan de taalbarriere die er is. De logistieke vacatures Rotterdam stapelen zich ondertussen op. Zit jij graag op de weg? Dan is dit jouw job.

Commerciële vacatures

Zuid Holland kent een heleboel commerciële toppers (in wording). Als je een opleiding als commerciële economie hebt gevolgd dan is je richting heel breed. Van commercieel medewerker tot accountmanager, zo gek als je het maar kan verzinnen. Hogeschool Rotterdam is ook de grootste opleider op het gebied van commercie. De vacatures worden ook goed gewaardeerd.

Online marketing

Online marketing is een beroep dat eigenlijk nog niet zo heel lang bestaat. Waar je vroeger al te maken had met verkopers, al dan niet telefonisch, daar is het internet natuurlijk geen 60 jaar oud. Dit is dus ook een beroep waar je in moet rollen en het zelf moet uitvogelen. Maar, tegenwoordig zijn er enorme mogelijkheden op het gebied van internet marketing. Daardoor is de vraag naar personeel ook flink gegroeid.