De rijzende ster die Felyx heet

Je ziet ze opeens overal en ze zijn bijna niet meer uit het straatbeeld te halen. Als je ze niet al zag zul je ze na dit artikel wel zien. De groene elektrische scooters die in Rotterdam en Den Haag op elke hoek van de straat te vinden zijn. Met 28 kilometer per uur rijden de tweewielers geruisloos door de straten. Een mooi concept maar geen concept zonder nadelen!

De voor- en nadelen van de Felyx scooter

Je rijdt een Felyx scooter voor dertig cent per minuut. Dat lijkt veel maar voor kleine stukjes door de stad is het ideaal. Shit de tram rijdt net weg, gelukkig staat er een Felyx. De tandarts is altijd zo ver lopen vanaf de metro, gelukkig staat er een Felyx. Helaas wordt er niet zuinig omgegaan met de Felyx. De scooters zijn een half jaar nadat ze zijn ingevoerd in de grote steden flink beschadigd. Tel daar bij op dat je ze bijna niet hoort aankomen en je hebt een veiligheids risico. Toch worden de scooters vooral door jongeren enorm veel gebruikt.

Maar wat nou als de helmplicht straks wordt ingevoerd.

Natuurlijk is het een geweldig concept en loopt dit concept erg goed. Toch ben ik benieuwd hoe goed dit concept straks nog loopt als de helmplicht in Rotterdam en in den Haag wordt ingevoerd. De helmplicht is een hot item en staat op het punt om door heel Nederland te worden ingevoerd. Straks is het niet meer zo makkelijk om een Felyx scooter van de hoek op de straat op te pakken en weg te rijden. Want om die hoek van de straat staat oom agent met zijn boete boekje. De bedenkers van Felyx hebben vaker laten zien niet voor één steen te vangen te zijn maar ook zij zullen de naderende helmplicht als een rode stip op de horizon zien die snel dichterbij komt. Ik hoop voor deze knappe koppen dat ze deze uitdaging te baas kunnen! Heb jij ideeën voor Felyx om deze uitdaging aan te kunnen, laat ze achter in de comments en misschien win jij wel 100 gratis felyx minuten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *