De verschrikkingen van het openbaar vervoer

Ben jij ook zo klaar met de NS? Of met je lokale bus vervoerder. Altijd te laat zijn, met die overstap missen of is er geen bushalte in de buurt. We bespreken hieronder de slechte ervaringen die mensen kunnen hebben met het openbaar vervoer

Langzaam vervoersmiddel

Een tripje naar Amsterdam als je in een dorp als Vlaardingen woont kost je met het openbaar vervoer al snel 1,5 uur terwijl het eigenlijk helemaal niet zo ver is. Qua afstand zou je er zo moeten zijn, maar toch op een magische manier duurt het ov drie keer zo lang. Dat komt door de vele overstappen die je moeten maken of die vertraging die er altijd wel is. Eerst met de bus, daarna met de metro en dan ook nog eens de trein. Wellicht nog wel een stuk lopen ook. Balen is dat zeg! Er zijn zelfs verhalen bekend dat mensen in een stilstaande trein vastzaten. Tot wel uren, terwijl de trein maar een paar honderd meter voor het station stilstond. Begrijpelijk dat dit veel frustratie oplevert. Zeker als je net dat vliegtuig moet halen naar jouw vakantiebestemming. Wellicht tijd voor een alternatief?

Super snel vervoersmiddel

Een alternatief om snel op bestemming te zijn is een taxi. Hij brengt je precies van A naar B, waar jij wilt. Een taxi naar Schiphol zorgt ervoor dat jij precies op tijd bent een ook nog eens stressvrij. Geen gezeur met je koffers of gesjouw met je tassen. Met een goede service heb je ook nog eens een leuk gesprek met de chauffeur en zit je in een mooie auto. Zo kom je in stijl aan bij het vliegveld en staat het vliegtuig al klaar om jou naar de zonbestemming te brengen. Dan zit er nog maar één ding op: lekker genieten van jouw welverdiende vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *