Ford Raptor F150

Een grote, onverwoestbare auto: de Ford Raptor F150. In Amerika is dit de beste verkochte auto. Daar is een grote auto die onverwoestbaar is natuurlijk ook helemaal hip. In Nederland zien we dat deze auto een stuk minder verkocht, maar toch wel vaker dan bijvoorbeeld de S-Max. We geven je in dit artikel meer info over de Ford Raptor F150.

Ford F150 Limited

Sportieve versie

Bericht bekijken

De Ford F150 is er in verschillende uitvoeringen. Als we het vergelijken met de andere versie, is de Ford Raptor F150 echt wel de sportieve versie. Als je kijkt naar het gewicht van de auto, komt de Ford Raptor F150 binnen korte tijd op snelheid. In 6,3 seconden bereik je met deze auto namelijk al een snelheid van 100 kilometer per uur.

Kwaliteit

Verder is de Ford Raptor F150 ook van enorm goede kwaliteit. Zowel de buiten- als de binnenkant zijn onverwoestbaar. Zo zou je het interieur zelfs kunnen schoonmaken met een hogedrukspuit. Daarnaast blijven de banden ook zelfs in extreme omstandigheden en bij zeer lage spanning nog om de velgen heen zitten.

Ford F150

Rijden in een Ford Raptor F150

Het is fantastisch om te rijden in een Ford Raptor F150, maar helaas hangt hier wel een aardig prijskaartje aan vast. Een nieuwe Ford Raptor F150 kopen is erg duur, maar je krijgt er natuurlijk ook wel heel veel kwaliteit voor terug. Wil je rijden in een Ford Raptor F150 en heb je dit bedrag niet? Dan kun je er ook voor kiezen om een tweedehands Ford Raptor F150 te kopen.

Het is ook mogelijk om een Ford Raptor F150 te leasen. In dat geval betaal je niet in één keer een bedrag, maar alleen elke maand een veel lager leasebedrag. De auto wordt uiteindelijk niet van jou, behalve als je hem aan het einde van de leasetermijn besluit te kopen voor het restbedrag. Bij het leasen van een auto betaalt de leasemaatschappij meestal ook de onderhoudskosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *