Hoe je nog aan goede Zundapp onderdelen kunt komen

De naam heb je misschien al in jaren niet gehoord, of misschien ben je wel fervent verzamelaar en hoor je de naam nog geregeld: Zundapp. Zundapp is een Duits merk dat onder andere bekend is geworden van brommers. Zundapp onderdelen kun je wonderbaarlijk genoeg nog steeds krijgen, als je maar weet waar te zoeken.

Zundapp onderdelen

Over Zundapp

Zoals velen wel weten is Zundapp een Duits merk. Hoewel de brommer erg populair was en voor sommigen nog steeds is in ons land, heeft Zundapp veel meer gemaakt dan dat. Het merk stond in eigen land bijvoorbeeld bekend om de naaimachines, grasmaaiers maar ook auto’s. Zundapp was blijkbaar in staat goede motoren te realiseren, of dit nu voor een machine of een voertuig was. Het is dan ook nog lang fabrikant van allerlei handige items voor in huis geweest.

De brommers

Echt groot werd Zundapp in het buitenland door de bromfietsen. Deze hebben een uniek uiterlijk en zijn daardoor ontzettend geliefd, zelfs tot op de dag van vandaag. Zundapp onderdelen kun je nog altijd kopen maar wel alleen bij de beste verzamelaars. Online zijn er nog enkele partijen waar je dit soort historische onderdelen kunt aanschaffen zodat die Zundapp bromfiets nog even meekan. Want het is stiekem toch een hartstikke leuk idee om weer eens op die oude bromfiets een rondje te kunnen maken? Knap die brommer op of verkoop hem door aan een verzamelaar want het zal je verbazen hoe veel je nog kunt krijgen voor een mooie bromfiets in goede staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *